Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Een interview met Sjans!

Sjans is al heel vroeg begonnen met houden van muziek. “Het heeft mij door meerdere momenten heen geholpen. Het zelf maken van muziek is daarom ook op een vroege leeftijd begonnen dankzij mijn broers, zij hebben mij geïntroduceerd aan Fruity Loops (studio). Ik was 11/12 jaar toen ik voor het eerst begon met kloten met beats proberen te maken.”

Over zijn idolen zei hij dat de meeste mensen het niet verwachten, maar dat hij erg geïnspireerd is geraakt door Miles Davis. Hij heeft momenteel niet iemand waarmee hij per se op een track wil springen.

We vroegen hem naar de boodschap van zijn allereerste single. “Mijn eerste single gaat over de fase van mijn leven dat ik in een periode zat met weinig uitzicht.

“Ik zat destijds in detentie en kon niet echt met iemand praten over mijn situatie, vandaar dat ik begon met schrijven. Muziek is voor mij therapie en een uitlaatklep. Ik hoop met mijn muziek mensen te inspireren en tegelijk te behoeden voor mijn fouten”

Wil je meer horen over Sjans? Luister dan binnenkort de HVB podcast! En volg onze instagram, want binnenkort komt zijn nieuwe single uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *