Winkelwagen

Geen producten in de winkelwagen.

Wie is Ulas?

De 16-jarige talentvolle Ulas, ook wel bekend als Frucky, heeft sinds kort zijn eerste single “Helemaal Parra” bij ons opgenomen.

In een interview met Frucky vertelt hij dat hij al sinds zijn 14e is begonnen met zijn eerste teksten te schrijven. “Het is therapie voor mij.” In de studio was Frucky nog nooit geweest, dit was zijn eerste keer bij ons.

“Het is zeker lauw man, het is iets heel anders dan ik had verwacht”

Zijn eerste single gaat over deze tijd, wat hij op dit moment allemaal mee maakt. “Mijn leven op dit moment tussen vrijheid en celstraf, die struggle, die hoofdpijn. Dat is die hele vibe van die pokoe”, vertelt Frucky.

We hebben Fucky gevraagd wie zijn idool is en met wie hij een feature aan zou willen gaan. Hierop wist hij zonder twijfel met wie namelijk, Moshap. “Ik probeer mijn muziek te baseren op mijn eigen leven en mijn eigen story, maar haal mijn inspiratie ook uit Moshap. Een feature met hem zou makkelijk te regelen zijn, hij woont in Spangen en ik Delfshaven. Ik kan hem laten horen wat ik heb en als hij het hard vindt kunnen we samenwerken.”

Hou Instagram in de gaten voor de release van Frucky’s eerste single “Helemaal Parra”.

Wil je nou meer weten over Frucky? Check binnenkort de podcast voor zijn story!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *